Kindvriendelijk restaurant Noord Holland2019-02-08T18:18:15+01:00
020 403 15 25

Kindvriendelijk restaurant in mooi Broek in Waterland

In één van de de meest pittoreske dorpen van Noord Holland vind je ons
restaurant “De Witte Swaen”.

Wij zijn een kindvriendelijk restaurant met een missie: Jong en oud laten smullen van onze gerechten. Je kunt dan ook alle kanten op met onze uitgebreide menukaart.

Naast zo’n 60 pannenkoeken om van te watertanden, serveren we à la carte gerechten met vis of vlees, Zwitserse kaasfondue en heerlijk frisse maaltijdsalades.

Wees welkom in ons familierestaurant waar sfeer en kwaliteit voorop staat!

Sander, Wouter en Bep

Sfeervol restaurant
met terras
en speelhoekje

We zijn een laagdrempelig, knus en kindvriendelijk à la carte restaurant met plek voor 65 gasten. De intieme sfeer laat jonge en oudere gasten zich snel thuis voelen. Voor de kleintjes is er een speelhoekje.

Schijnt de zon? Neem dan plaats op ons gezellige terras met uitzicht op de deftige Broeker huizen. Het terras ligt op het zuiden dus dat betekent lekker lang genieten. Er is plaats voor zo’n 20 gasten. Reserveren voor het terras is niet mogelijk.

Broek in Waterland, onder de rook van Amsterdam, is een prachtig groen dorp bomvol fraaie monumentale panden. De Witte Swaen is er daar één van. We zijn gevestigd in een zogenaamde ‘driebeuk’, het oudste type woonhuis van Noord Holland.

Kom wandelen, fietsen of varen in het wonderschone Waterland. En maak de ervaring compleet met een bezoek aan ons restaurant. Voor een kop koffie met warme appeltaart, een heerlijke lunch of diner. En een vleugje nostalgie.

Ultieme tussenstop
voor fietsers
en wandelaars