logo witte zwaan Pannenkoekenhuis "De Witte Swaen" logo witte zwaan

Menukaart

Met zo’n zestig verschillende pannenkoeken op het menu is er voor ieder wat wils.
Er komen zelfs nog regelmatig nieuwe variaties bij !
De pannenkoeken worden ambachtelijk gebakken en variëren van een eenvoudige pannenkoek met spek tot een pannenkoek ‘Groene weide’ met meegebakken prei, kaas, knoflook en verse pijnboompitten.

menukaart downloaden U kunt hier de menukaart downloaden


Geen pannenkoek?


Even geen zin in pannenkoeken? Proef dan eens een van onze andere heerlijke gerechten.

Met seizoensproducten bereiden we bijvoorbeeld een heerlijke kalfsborst, een gebakken scholfilet, een maaltijdsalade en belegde broodjes. Hieronder vind je het menu. De gerechten zijn de gehele dag te bestellen, met uitzondering van de lunchgerechten.  

Pannekoeken (€5 - €13)

60 soorten pannenkoeken waartussen moeilijk te kiezen valt…

Bekijk hier alle pannekoeken

Heerlijke voorgerechten (€4 - €10)

Stokbrood met kruidenboter , Verse dagsoep, Tomaten crème soep , Franse uien soep, Hongaarse goulash soep
Vers huis gerookte Noorse zalm met een brood crouton, mosterddressing en een zalm- spinazie loempia.
Huisgemaakt carpaccio van de haas met kletskop van Pecorino kaas, gekonfijt tomaatje en een truffeldressing.
Vitello Tonao is gebraden kalfsvlees met tonijn mayonaise.

Zwitserse kaasfondue (€15 - €17)

De enige echte Zwitserse kaasfondue, bereid met Zwitserse Emmentaler,
Zwitserse Gruyère en oude Goudse kaas. Met warm stokbrood.

Kaasfondue Donna Anna is een Zwitserse kaasfondue met daarin licht
gesmolten blauw geaderde kaas. Heerlijk met warm stokbrood.


Maaltijdsalades (€13 - €17)

Salade Reims
Deze salade is vegetarisch met een Franse blauw schimmel kaas Blue  d’Avennge en pijnboompitten.   
Salade au chevre
Deze salade is met warme geitenkaas, pecannoten en Serrano ham.
Salade Ossenhaas
Deze salade is met gebakken ossenhaas en champignons.

Vis & vlees gerechten (€18 - €25)

Gebakken Zalm filet
De zalm wordt zachtjes gebakken in de roomboter en geserveerd met een Wasabi gember saus.
Hierbij verse groenten en couscous.
Kogelbiefstuk
De biefstuk is een bijzonder mals stuk vlees van 200 gram van het Hereford rund uit het noordwest van Ierland. De kogelbiefstuk wordt gegrild en met pepersaus geserveerd en aardappel- knolselderij verse groenten.
Runder bavette
Bavette is een mooi en smaakvol stuk vlees van het Black Angus rund. Kort gegrilld en geserveerd met een sjalot rode portsaus. Verse groenten en aardappel-knolselderij puree.

menukaart downloaden Bekijk de hele menukaart




Reserveren 020-4031525 Dagelijks geopend: van 12.00 - 21.00 uur.

Dorpsstraat 11, 1151 AC Broek in Waterland

facebook